Tandbehandling med patientens ønsker og behos i fokus

​På vores klinik tilbyder vi tandeftersyn og forskellige tandbehandlinger i Aabenraa. Desuden samarbejder vi med en række tandspecialister i Sønderjylland, såfremt der er behov for særlig tandbehandling, som vi ikke tilbyder på vores tandklinik. Al tandbehandling på vores tandklinik kan udføres under bedøvelse. Vi lægger naturligvis lokalbedøvelsen smertefrit.

Vi udfører mange former for tandbehandling​

Vi tilbyder de typiske former for tandbehandling, som vores patienter normalt har behov for - herunder:

Over 30 års erfaring med behandling af tænder

Vi har mangeårig erfaring med tandbehandling og med drift af en tandklinik. Vi lægger stor vægt på en afslappet og uformel omgangsform på kliniklen, så en behandling af dine tænder kan blive en så god oplevelse som muligt. Desuden lægger vi vægt på at lytte til vores patienters egne behov, særlige ønsker og økonomiske rammer,som vi så vidt muligt opfylder, så længe det er tandlægefagligt forsvarligt.

Vi indleder ofte en tandbehandling med et tandeftersyn, hvilket normalt inkluderer både tandpleje og tandrensning. Den kan også inkludere en mere dybdegående tandrensning, hvis der for eksempel er tale om paradentose.

Nogle patienter, får med tiden behov for påsætning af broer og kroner, hvilket forekommer i forbindelse med knækkede tænder, stor tandfyldninger, visse rodbehandlinger og udtrukkede tænder. I andre tilfælde kan indsætning af tandimplantater være et alternativ.

Ring og bestil tid til en tandbehandling på telefon 74 62 40 60. Du kan også skrive til os på tandknudsen@knudsen.mail.dk.

Åbningstider

Mandag​

08.30 - 14.30

Tirsdag​

08.30 - 17.30

Onsdag​

08.30 - 16.00

Torsdag​

08.30 - 14.30

Fredag​

08.30 - 13.30

Tandlæge Jørgen Knudsen // Storegade 5A, 1. th., 6200 Aabenraa // Tlf.: 74 62 40 60 // E-mail: tandknudsen@knudsen.mail.dk // CVR: 19773809