Tandbroer og tandkroner påsættes og udskiftes

Hos Tandlæge Jørgen Knudsen i Aabenraa påsætter og udskifter vi tandbroer og tandkroner. Vi sørger altid for, at vores patienter får en grundig information, før vi påbegynder tandbehandlingen. Det vil sige, at du vil blive vejledt omkring behandlingen, materialer og priser, når vi vurderer, at det er nødvendigt med en påsætning af en tandbro eller tandkrone. Begge fungerer i praksis som naturlige tænder, idet de ligner, føles og fungerer som naturlige tænder.

Der er forskellige årsager til, at Tandkroner og stifttænder påsættes

​Der kan være flere årsager til, at du skal have en tandbro eller tandkro. Den mest åbenlyse er, at en eller flere af dine tænder er knækkede, men fortsat har en solid rod. I visse tilfælde er det nødvendigt med en rodbehandling, hvor der indsættes en rodstift, hvorefter der påsættes en tandkrone. Det kaldes ofte for en stifttand. 

Det kan også være nødvendigt med tandkroner, hvis du har store og gamle fyldninger, som gør tanden ustabil. En ustabil tand kan risikere at knække. I værste fald kan det medføre så store skader på tanden, at der ikke længere kan påsættes en tandkrone. Derfor kan det være en fordel at forebygge sådanne skader med en tandkrone, før det er for sent.

Tandbroer med tandkroner fastgøres

​I de tilfælde hvor der ikke kan påsættes tandkroner på roden, eller fordi tanden er trukket ud eller skal trækkes ud, kan du få påsat tandbroer. Tandbroer består af en bro, som fastgøres på de tilstødende tænder, hvorefter der påsættes det nødvendige antal tandkroner.
​Derved kan tandbroer ofte være et fornuftigt alternativ til tandimplantater. Tandbroer vil altid have minimum tre tandkroner, eftersom der også skal påsættes tandkroner på de tænder, hvor tandbroen fastgøres.

Kontakt os på telefon 74 62 40 60 eller e-mail tandknudsen@knudsen.mail.dk for at bestille tid til påsætning af enten tandkroner eller tandbroer.

Åbningstider

Mandag​

08.30 - 14.30

Tirsdag​

08.30 - 17.30

Onsdag​

08.30 - 16.00

Torsdag​

08.30 - 14.30

Fredag​

08.30 - 13.30

Tandlæge Jørgen Knudsen // Storegade 5A, 1. th., 6200 Aabenraa // Tlf.: 74 62 40 60 // E-mail: tandknudsen@knudsen.mail.dk // CVR: 19773809