Tandpleje og tandeftersyn

​På vores klinik anbefaler vi, at du kommer regelmæssigt til tandlæge for at få udført et almindeligt tandeftersyn. Ordentlig tandpleje og jævnlige tandeftersyn er vigtigt for alle mennesker.

Når du kommer til tandeftersyn hos os, vil vi opdage eventuelle begyndende tandskader. Derved kan vi sætte ind med en forebyggende behandling, før skaderne når at udvikle sig.

Tandrensning nedsætter risikoen for parodontose

​Med vores tandpleje tilbyder vi for eksempel tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser dine tænderne for misfarvninger og belægninger. Vi udfører rensningen med ultralyd, hvor vi slår belægningerne i stykker. Derudover benytter vi instrumenter til at fjerne tandsten og belægninger, der sidder godt fast på tandoverfladerne.

Derved fjerner vi samtidig bakterier, som på sigt vil kunne medføre tandkødsbetændelse og parodontose. Desuden pudser og polerer vi dine tænder, så de får en glat overflade. Den glatte overflade gør det vanskeligere for bakterier og belægninger at sætte sig fast på dine tænder, hvilket gør det nemmere for dig i den daglige pleje af dine tænder.

Vi vejleder om tandhygiejne og tandpleje

​Det er individuelt fra person til person, hvilken form for tandpleje som er mest effektiv. Derfor sørger vi altid for en grundig vejledning i personlig pleje af tænder, som vi tilpasser den enkelte patient. Desuden kan dit behov for tandpleje ændre sig. Måske har du fået dårlige børstevaner, ændret på dine drikke- og spisevaner, eller måske har din mund og tænder ændret sig på grund af alder, sygdom eller andre forhold. Derfor er det vigtigt med jævnlig vejledning omkring tandpleje.

Ring til vores klinik på telefon 74 62 40 60 eller send en e-mail til tandknudsen@knudsen.mail.dk for at aftale en tid til tandeftersyn og vejledning om pleje af dine tænder. 

Åbningstider

Mandag​

08.30 - 14.30

Tirsdag​

08.30 - 17.30

Onsdag​

08.30 - 16.00

Torsdag​

08.30 - 14.30

Fredag​

08.30 - 13.30

Tandlæge Jørgen Knudsen // Storegade 5A, 1. th., 6200 Aabenraa // Tlf.: 74 62 40 60 // E-mail: tandknudsen@knudsen.mail.dk // CVR: 19773809